Haiqal

Friday, 21 September 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hai , Malam kebosanan . Rabi tak online , aku pula macam bodoh je . Mak dengan ayah balik kampung . Aku tinggal dengan abang dan kakak kesakaian tu .-. Esok sekolah macam malas nak pergi . Sebab bosan punya pasal baik pergi sekolah daripada kena kacau --' Kerja sekolah dah la banyak tak siap :o hermmm . Duit varsity tak bayar . Masalah tak tahu nak bayar kat siapa . Macam kentut je . Dah la , dengar lagu lagi bagus ( ._.)


Thanks for reading :)


Thursday, 20 September 2012 ? 0 Atashinchi ?

Aku , Dia dan Selamanya . 
Yang tu la aku harap :') 
Dah 3 Bulan aku dengan dia





Thanks for reading :)


Hai . Dah berbulan bulan tak update blog . Awek punn dah baru :> 


Thanks for reading :)


Monday, 28 May 2012 ? 0 Atashinchi ?

                                                                 ;)    :)   :D   >:O   :#   xP




Thanks for reading :)




Older Post